Human Sound houdt zich sinds 1982 bezig met de verhuur van geluidsinstallaties, na eerst zelf als muzikanten het wel en wee van het Nederlandse zalencircuit te hebben meegemaakt. Voorbeelden uit dit verleden zijn te vinden op de site van de eerste Nederlandse hard-rockband Highway Chile (die overigens sinds 2001 weer actief is met optredens en cd-uitgave's).

Wij zijn gespecialiseerd in het verhuren van geluidsystemen met evt. lichtinstallaties voor onder meer live-bands, evenementen, presentaties en feesten.
Zowel een grote hal, een klein café, een festival of een feestje thuis; Human Sound verzorgt het geluid dat precies past bij de gelegenheid en uw budget.
Wij hebben met veel verschillende artiesten van uiteenlopende muziekstijlen samengewerkt. Deze kunt u vinden op onze showcases en referentiepagina.

Ook is het mogelijk om alleen een technicus in te huren.

Nieuws (voor Foto-Archief eerdere jaren)
7 en 8-9-2019
Ondanks het wisselvallige weer is de Puur genieten fair (https://puurhillegersberg.nl/) succescvol afgesloten met een spetterend optreden van de band Korsakow. Voor een foto-impressie...
16-07-2019
Het bedrijfsfeestje van het Provinciehuis te Den Haag met de swingende band Mr. Mitch's Groove Sensation, die ondanks de felle zon gewoon een zinderende show gaven.
21, 22 en 23-6-2019
Dit jaar was het mede door het weer en de programmering weer een zeer succesvol Bluegrassfestival op het Pijnackerplein in Rotterdam met zo'm 16.000 bezoekers!!! Er traden weer veel internationale artiesten op uit Engeland, Frankrijk, Canada, Finland en Amerika (en natuurlijk ook uit ons eigen Nederland). Er werd gespeeld op 2 podia die beide door Human Sound werden verzorgd. Een aantal namen van artiesten: Carrie Nation, Jerrie Blind Boy Paxton, Jaywalkers, Po Ramblin Boys, The Hackensaw Boys, Scot H. Biram, Idumea Quartet, Cat and the Corndogs, Tim Knol en Blue Grass Boogiemen, e.v.a. Voor een foto-impressie...
05-05-2019
Het bevrijdingsfestival op het Pynackerplein in Rotterdam werd groots gevierd met de bands Yada-Yada, Bommelband, Crimson Inc, Toffe Haan en meer Voor foto's van het feestje.
19-01-2019
Een verjaardagsfeestje in discotheek Radion te Amsterdam met de funkyswingende band Sunday Groove,
22, 23 en 24-6-2018
Dit jaar was het weer een zeer succesvol Bluegrassfestival op het Pijnackerplein in Rotterdam met zo'm 14.000 bezoekers!!! Op zaterdag moest er een stop worden ingesteld en was er een wachtrij van bijna 1 uur. Er traden weer veel internationale artiesten op uit Engeland, Frankrijk, Ierland, Polen, Spanje en Amerika (en natuurlijk uit ons eigen Nederland). Er werd gespeeld op 2 podia die beide door Human Sound werden verzorgd. Een aantal namen van artiesten: Small time crooks, The Eskies, Urban Voodoo Machine,, Son of Dave, Local Honeys, Joseph Huber, C,W, Stoneking, De Likt, Kouwe zaken, Blue Grass Boogiemen, Herman Brock, Tony Trischka e.v.a. Voor een foto-impressie...

01-06-2018
Het 12 jarig bestaan van café Verhip werd dit jaar wederom gevierd....Helaas door de regen geen fantastisch geluid dit jaar ondanks het gebruik van een tablet met de Soundcraft UI24. Alles moest worden ingepakt met zeilen ter bescherming tegen de regen wat helaas het geluid teveel beinvloed heeft. Voor het publiek maakte het niets uit en ook de bands hadden succes. Voor foto's van het feestje van café Verhip in Rotterdam.

04-10-2017
In Amersfoort werden de Nederlandse kampioenschappen Ti-Punch gehouden tijdens het PotStill festival. Voor de sfeer (belichting) en de sound (dit keer met de nieuwste Soundcraft UI-R24) zorgde Human Sound. Voor foto's van de caribische sfeer.....

09-09-2017
Het 120 jarig bestaan van het Pynackerplein in Rotterdam werd groots gevierd met de Koninklijke PTT harmonie, Jessy Yasmeen, Jiri, The Mourning Glories en The Skiffle Billy Cocktail. Voor foto's van het feestje.
08-09-2017
Een bedrijfsfeestje van het Institute of Water Education in Fort Wierickenschans te Bodegraven met de swingende band Mr. Mitch's Groove Sensation, die zorgde dat de gasten zich weer droog konden swingen na een nattig dagje buiten.

01-07-2017
De jaarlijkse Paardenmarktde in Ysselmonde-Rotterdam werd afgesloten met de bands Sweet Mary Jane en Purple House (een reunie na 15 jaren) voorafgegaan door een Sing A Long met alle feestvierders voor cafe de Gouden Leeuw. Een mooi feestje met een zonnetje na 20.00 uur.....Voor een foto-imprerssie.

23, 24 en 25-6-2017
Ondanks het miezerige weer op de zaterdag was het dit jaar toch weer een succesvol Bluegrassfestival op het Pijnackerplein in Rotterdam met internationale artiesten uit Engeland, Frankrijk, Ierland, Spanje en Amerika (en natuurlijk uit ons eigen Nederland). Er werd gespeeld op 2 podia die beide door Human Sound werden verzorgd. Een aantal namen van artiesten: Carrie Nation and the speakeasy. Bob Wayne, J.D. Wilkes, Sierra Hull, Tangarine en the Bluegrass Boogie Men, King Biscuit, I draw slow, the Legendary Shack shakers e.v.a. Voor een foto-impressie...

02-06-2017
Het 11 jarig bestaan van café Verhip werd dit jaar met de bands 44 fingers, Hans,Jo en Ocki en (the houseband) Kbam gevierd. Voor foto's van het feestje van café Verhip in Rotterdam.

27-04-2017
Koningsdag bij Café Steijn in Rotterdam. Ondanks het zeer koude weer was er veel publiek gekomen om de bands Creedence Clearwater Survival, Police Tributeband, No Stewart en diverse andere bands aan te moedigen.Voor een foto impressie.

22-04-2017
Een feestje voor de 50 jarige Yvonne in Oegstgeest met de band Mr. Mitch's Groove Sensation
Foto-Archief eerdere jaren

Releasedatum: 26-01-2019
© Copyright 1991 Martin Mens